Univerzalni gril

Cromex je odnedavno počeo i sa vlastitiom proizvodnjom, osmislili su i napravili roštilj, koji je uvijek vjeran gastronomski pratitelj svakog čovjeka.

Roštilji predstavljaju ekskluzivan, visoko funkcionalan i kvalitetno dizajniran, preduslov pravog gastronomskog zadovoljstva u Vašem restoranu, domu, ljetnjikovcu, dvorištu, vrtu.

Roštilji su dostupni u 2 varijante gdje obje imaju inox „mrežu“ za roštiljanje dok se razlikuju samo u izvedbi nosača. Naime jedna izvedba je cjelokupna od inoxa dok je kod druge izvedbe nosač izrađen od pocinčanog čelika.Nosač je konstruisan na način da omogucuje pomjeranje roštilja i to rotacija od 360° te linijsko pomjeranje cak i do  preko 50 [cm]

Zašto izabrati naše roštilje?

Iz jednostavnog razloga jer se radi o visokokvalitetnim dugotrajnim proizvodima, ručno izrađenim. Naši roštilji uspješno se kombiniraju s krušnom peći, dodatnim radnih plohama, sudoperom i ormarićima. Osim toga, postoji mogućnost izbora dodatnih materijala i elemenata roštilja i na taj način, potpune prilagodbe naših proizvoda prostoru i osobnosti klijenta.

Copyright © 2017 Cromex d.o.o. Design: www.vdstudio.ba